Яким має бути весільне меню?

Коронна страва заходу — великий торт, який можна прикрасити блискітками, живими квітами, фігурками з мастики тощо. столі також повинні бути та інші частування: фрукти, капкейки, тістечка та ін. Жодне весілля не обходиться без алкоголю: шампанського, горілки, коньяку, вина тощо.

Просте меню для святкування весілля вдома

  • асорті з м'ясної нарізки;
  • сирна нарізка;
  • овочеве асорті;
  • мариновані гриби;
  • асорті з канапе;
  • оливки, маслини;
  • асорті із слабосоленої риби;
  • курячі крильця під сирним соусом;

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.