Як зварити густе варення з персиків?
Персики добре промити, очистити від шкірки, нарізати скибочками. Підготовлені персики укласти шарами в таз, пересипавши їх цукром і виставити на холод на 5 годин (в холодильник або льох). Потім поставити таз на вогонь, довести варення до кипіння, і варити варення з нарізаних персиків на невеликому вогні 2,5 години.
Скільки потрібно варити варення з персиків?
Персикове варення з лимонною кислотою Нарізати персики на шматочки й опустити у гарячий сироп (цукор з водою). Всі персики можуть не вміститися у сироп, однак вони потім пустять сік. Варення варити на середньому вогні 30 хвилин.
Що можна зробити з домашніх персиків?
Персик можна додавати в салати, запікати в духовці з сиром, готувати на мангалі, робити на його основі соуси до м'яса, варити варення, готувати тарти, пироги, пиріжки та навіть поєднувати з часником.
Варення з персиків рецепт – як приготувати …