Тобі знадобиться: 1 кг болгарського перцю, 1 кг кислих яблук, 1,5 л води, 100 мл оцту, 230 г цукру. Приготування: додай в воду цукор і оцет, і доведи маринад до кипіння. Наріж перець і яблука дольками, і маленькими порціями опускай в киплячий маринад на 2 хвилини. Розклади все по банкам, залий маринадом і закатай.3 серп. 2021 р.
Як зберегти солодкий перець на зиму?
Стиглі плоди без ушкоджень при температурі 0-2 ° С і при вологості 80-90% будуть зберігатися 2-3 місяці. У підвалі або льосі болгарський перець можна сміливо зберігати протягом трьох місяців. У морозильній камері перець збережеться свіжим півроку. Можна зберігати його цілком, без насіння або порізаним.
Що можна приготувати з солодким перцем?
Страви з болгарського перцю
- Заливний пиріг з капустою …
- М'ясний салат з овочами по-корейськи …
- Салат Табуле …
- Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою …
- Овочевий суп з куркою та вершками …
- Фарширований перець …
- Чілі кон карне …
- Свинина з кисло-солодким перцем
Що можна зробити з червоним перцем?
Перець болгарський червоний
- Аджика сира Аджика – це досить поширена приправа або ж навыть соус, який користується неабиякою популярністю. …
- Лечо …
- Перець фарширований капустою …
- Смачний сніданок в духовці …
- Мариновані кабачки з помідорами …
- Кетчуп із болгарським перцем …
- Кетчуп класичний …
- Мариновані баклажани з перцем
Солодкий перець на зиму. Перець пальчики оближеш! – Все …
Відмінна закуска як в будній день, так і до святкового столу. Солодкий перець на зиму сподобається Вам і Вашим близьким! Пише Мандаринка. Інгредієнти. перець болгарський (2,5 кг) часник – 3 зуб.