Як приготувати солодкий перець на зиму

Тобі знадобиться: 1 кг болгарського перцю, 1 кг кислих яблук, 1,5 л води, 100 мл оцту, 230 г цукру. Приготування: додай в воду цукор і оцет, і доведи маринад до кипіння. Наріж перець і яблука дольками, і маленькими порціями опускай в киплячий маринад на 2 хвилини. Розклади все по банкам, залий маринадом і закатай.3 серп. 2021 р.

Як зберегти солодкий перець на зиму?

Стиглі плоди без ушкоджень при температурі 0-2 ° С і при вологості 80-90% будуть зберігатися 2-3 місяці. У підвалі або льосі болгарський перець можна сміливо зберігати протягом трьох місяців. У морозильній камері перець збережеться свіжим півроку. Можна зберігати його цілком, без насіння або порізаним.

Що можна приготувати з солодким перцем?

Страви з болгарського перцю

  • Заливний пиріг з капустою …
  • М'ясний салат з овочами по-корейськи …
  • Салат Табуле …
  • Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою …
  • Овочевий суп з куркою та вершками …
  • Фарширований перець
  • Чілі кон карне …
  • Свинина з кисло-солодким перцем

Що можна зробити з червоним перцем?

Перець болгарський червоний

  • Аджика сира Аджика – це досить поширена приправа або ж навыть соус, який користується неабиякою популярністю. …
  • Лечо …
  • Перець фарширований капустою …
  • Смачний сніданок в духовці …
  • Мариновані кабачки з помідорами …
  • Кетчуп із болгарським перцем
  • Кетчуп класичний …
  • Мариновані баклажани з перцем

Солодкий перець на зиму. Перець пальчики оближеш! – Все …
Відмінна закуска як в будній день, так і до святкового столу. Солодкий перець на зиму сподобається Вам і Вашим близьким! Пише Мандаринка. Інгредієнти. перець болгарський (2,5 кг) часник – 3 зуб.